Presentació de “Made in Palestina. Recetas sostenibles, igualitarias y justas”

Dimecres 20 octubre 2021, 18h
Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València

Assemblea de Cooperació per la Pau País Valencià, La Tenda de Tot el Món i el Jardí Botànic de la Universitat de València us invitem a la presentació del Receptari “Made In Palestine. Recetas sostenibles, igualitarias y justas” en el marc del projecte de coooperació internacional “Sostenible, Igualitari i just. Consumeix Local, Consumeix Palestina. Segona Fase”

L’acte comptarà amb la participació de Jaime Guemes, director del Jardí Botànic; Trini Blanch, delegada de ACPP-PV; l’equip de coordinació de La Tenda de Tot el Món i de l’equip de Al-Paladar Taverna i Take Away creadores de tres de les receptes de la publicació.

L’acte finalitzarà amb la degustació de les 3 receptes que van cuinar Al-Paladar, per al projecte: Tajín de verdures amb Cuscús Maftoul, Ensalada d’albergínia rostida i Za’atar, Samfaina marroquina amb dàtils Medjoul.

L’aforament és limitat i cal realitzar inscripció prèvia i gratuïta en este link:

 

“Sostenible, Igualitari i just.Consumeix Local, Consumeix Palestina. Segona Fase” és un projecte impulsat per Assemblea de Cooperació per la Pau País Valencià, La Tenda de Tot el Món i la organització palestina PARC (Agricultural Development Association), amb el suport financer de la Direcció General de Cooperació Internacional per a al Desenvolupament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.